Samsung’un Yeni Galaxy On NXT Modeli Tanıtıldı
Samsung‘un yeni akıllı telefonu Galaxy On NXT tanıtıldı.
İlk olarak Hindistan‘da satışa sunulacak olan Galaxy On NXT, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekranı ve donanım özellikleri ile daha satışa çıkmadan ilgiyi üstüne çekmeyi başarmış durumda. Samsung, telefonun “tam ihtiyacınız olan bir tasarımla” geldiğini söylüyor.
1.6 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciyle gelen Galaxy On NXT, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza ile orta üst segment donanım beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca cihaz, f/1.9 diyafram değerine sahip 13 megapiksel LED flaşlı arka kamera, selfie için 8 megapiksel ön kamera, çift SIM desteği, parmak izi okuyucusu ve 3,300 mAh çıkarılamayan dahili pil gibi özelliklere sahip.
Ekran boyutu ve donanımsal özellikleri ile göz dolduran Galaxy On NXT modeli 275 dolar fiyatı ile birkaç hafta içerisinde Hindistan’da satışa çıkması bekleniyor. Ülkemizde satışı olup olmayacağı ile ilgili herhangi bir bilgi ise şu an için bulunmamakta.